Start to share

logo

Al enige jaren probeer ik uit te vinden en voor mezelf te definiëren wat het nu is wat ik graag zou willen. Voor anderen wel te verstaan. Voor mezelf en voor ons hebben we meer dan genoeg. Mijn verlangen is om te delen en te verbinden. Het draait allemaal om aandacht. Sommige mensen lopen hard, nemen geen rust, overschreeuwen zichzelf. Andere mensen ervaren gemis, zijn eenzaam of beperkt. Hoe mooi zou het zijn als deze mensen met elkaar verbonden zouden worden. Niet door een afhankelijkheidsrelatie maar juist door wederkerigheid.
Mijn verlangen heeft tot nu toe deze website opgeleverd (waar ik veel te weinig aan doe…) maar ook de plek die we in ons huis vrijmaakten voor pleegkinderen.
Vanmiddag las ik een artikel over Villa Lavendel (www.villalavendel.nl) Deze mevrouw doet waar ik al zo lang over aan het “spinnen” ben. Ze verhuurt een kamer van haar prachtige  huis aan zee. Met de opbrengsten kan ze af en toe ernstig zieke mensen een kosteloos weekendje in haar huis aanbieden.
Mijn gedachten gaan al langer uit naar een vakantiehuisje. Voor eigen gebruik, om te verhuren, maar ook een beschikbaar te stellen voor mensen die het anders geen vakantie kunnen betalen of organiseren. Mijn doel is om een plek te bieden waar mensen kunnen genieten, uit te rusten, bij te tanken. Voor iedereen! Als je het huisje boekt, draag je bij aan een vakantie voor een ander. Nu alleen het huisje nog;-)

Villa Lavendel is aangesloten bij Start to Share. Een mooi initiatief waar mooie initiatieven bij aan kunnen sluiten. Om vanuit je eigen situatie iets kunnen en willen betekenen voor een ander. (www.starttoshare.nl)

 

 

 

FacebookTwitterLinkedInGoogle Gmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.