PLUK NU 
de kansen bij opvoeden

Aandacht voor kinderen met extra zorg

Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij zelf de trotse ouders van een gehandicapte zoon. Toen hij 21 jaar geleden geboren werd hielden wij niet voor mogelijk wat er allemaal op ons pad kon komen. Ik, was met name, diegene die alles uitzocht en natuurlijk met goedkeuring van mijn man, de weg bewandelde in de gehandicapte wereld. Tijdens mijn studie pedagogiek werd voor mij duidelijk , als de kans daar zou zijn, ik mijn ervaringen graag met andere ouders wilde gaan delen. 

In eerste instantie kom ik langs voor een kennismakingsgesprek met u als ouders. Om de zorgvraag duidelijk te krijgen geef ik de voorkeur aan een gesprek zonder uw zoon/ dochter. Dit gesprek is gratis. Mocht het zo zijn, dat ik vind dat de zorgvraag die u stelt niet past binnen mijn werkwijze en mogelijkheden zal ik dit in dit gesprek aangeven.

Ik ben van nature, vol energie en positief. Mocht u vast lopen in de opvoeding van uw zoon / dochter met een extra zorg, dan kan ik u ondersteunen. Mijn expertise ligt met name op verstandelijk gehandicapte kinderen en autisme.  Uw vraag kan een licht of een wat zwaarder karakter hebben. Samen kijken we wat er mogelijk is en hoe de ondersteuning eruit gaat zien.